Închirieri auto: cele mai bune oferte! Cum alegi…

inchirieri auto Timisoara

Site-urile de închirieri auto (chiar și în Timișoara sunt destule) abundă în expresii de genul cea mai bună ofertă, cel mai bun preț. Sunt mari șanse ca atunci când vă hotărâți să apelați la o firmă de închirieri veți avea ca prim criteriu prețul. Credeți-ne însă că nu e chiar așa, dacă veți găsi cel mai mic preț nu înseamnă că va fi și cea mai bună ofertă, prețul nu este totul.

Ne putem juca până mâine cu cuvintele, dar și la închirieri auto pot fi aplicate vorbe de duh ale folcorului mai mult sau mai puțin contemporan. Cine caută mașini de închiriat să ia aminte că vorba aceea cu „cât dai atât primești” este de mare actualitate. La fel, o variantă este „cât dai atâta face”…

Și totuși, cum alegeți cea mai bună ofertă la serviciile de închirieri auto? Mai jos, aveți câteva ponturi universal valabile.

Testimonialele și clienții mașinilor de închiriat

În afacerile cu închirieri auto, de fapt la fel ca în oricare alta, expresiile „vezi ce spun clienții despre noi” sau „află cum văd alții serviciile noastre” sunt de cele mai multe ori niște mari minciuni. Căci mare parte din testimoniale sunt scrise chiar de către administratorii site-urilor, de prea puține ori de către clienții firmelor de închirieri auto. Sau, dacă sunt părerile clienților, atunci sunt selectate doar cele mai favorabile.

Ca să vă convingeți de adevărul celor spuse mai sus faceți un exercițiu simplu. Căutați orice firmă de închirieri doriți dvs și uitați-vă la părerile celor care au închiriat mașini de la ei. La pariu că nu veți găsi niciun comentariu de genul „fraților, aici e firmă de închirieri de rahat” sau „închirieri auto și servicii de toată jena”, nu, veți găsi doar aprecieri laudative!

Așadar, părerile clienților de pe site sunt doar puse așa, la bâză cum se spune. Calitatea serviciilor de închirieri auto o veți găsi în serviciul în sine.

Închirieri auto pe FaceBook sau Google+

inchirieri auto
Cele mai bune preturi, cele mai bune masini… cum alegi?

Pentru a se deosebi firmele de conturile personale pe FaceBook, iar firmele de închirieri auto au cam toate o prezență masivă în social, cei de la FaceeBook au procedat la separarea lor. Dar, totuși, cine nu are prieteni care pot fi rugați să dea și ei o impresie pozitivă pe pagina de FaceBook!? Ceva care să sune cam așa: închirieri auto în Timișoara, da, așa ceva este adevărat, merită să apelați la ei, sunt cei mai serioși și au niște mașini și-o secretară de-ți lasă gura apă! Credeți că e foarte greu să obții așa un astfel de comentariu?

La fel este și cu numărul de like-uri… Să fim serioși, nu poți să închiriezi o mașină doar după numărul de like-uri de pe FaceBook! Păi care firmă de rent a car nu ar face tot posibilul să strângă 10, 20, 50 de mii de like-uri într-o lună? Unde mai pui că like-urile se și cumpără…

Avantajul unei evaluări a firmelor de închirieri auto care are cont pe FaceBook este totuși unul destul de important. Clienții nemulțumiți, cei care au închiriat mașini și totuși au obiecții la serviciile prestate pot pune comentarii răutăcioase, acestea nu vor putea fi șterse, sau nu atât de ușor. Dar, și aici intervine o a doua față a monedei, cine nu are dușmani? Cine nu poate organiza o campanie negativă pe FaceBook sau chiar pe Google+?

Deci, nici acest tip de testimoniale nu este 100% edificator, eventual se poate extrage informația că firma de închirieri auto despre care vorbim este una activă, care lucrează…

Mașinile bune de închiriat se simt după miros!

Da, pare o aiureală completă, cum adică să miroși un serviciu de închirieri auto!? Evident, sensul este la figurat dar esența e tot aceeași. Adică să ai cele mai bune prețuri, cele mai bune oferte, cele mai bune mașini, toate superlativele e foarte bine, dar trebuie să simțiți și păcăleala.

Simplu, una din țepe ar putea fi ceva de genul: oferte de închiriat de Ford Focus la prețul cu care alte servicii de închirieri auto ar oferi un Matiz… Dacă întâlniți astfel de oferte puneți-vă problema, așa, ușor, ce este în neregulă!? O să aflați singuri răspunsul.

Așadar, suntem convinți că în loc să vă lămurim s-ar putea să vă fi băgat și mai mult în ceață. Totuși, noi vă propunem să vă lăsați pe mâna noastră, e mai simplu. Noi n-avem oferte super-fantastice, noi credem că oferim închirieri de mașini la prețuri decente.

După ce ați fost o dată la noi, sigur veți reveni. Dacă doriți, vă așteptăm la aeroport!…