Închirieri auto: mașini cu 7 locuri fără polițiști!

inchirieri auto

Mașini de închiriat cu 7 locuri nu se prea cereau cu numai câțiva ani în urmă, acesta fiind motivul principal pentru care firmele de închirieri auto greu se dotau cu așa ceva. Observăm însă că, acum, cererea a crescut simțitor într-un timp relativ scurt. Care să fie explicația, de ce firmele de rent a car sunt parcă dintr-odată asaltate de acest tip de solicitări?

inchirieri auto aeroportAdevărul este că o mașină de închiriat cu 7 locuri are marele avantaj că se pretează familiilor numeroase. Sau dacă ne gândim că e vorba de clienți veniți în grup… aceasta este o alegere foarte inspirată. Dacă au același itinerar, la ce ar trebui două servicii de inchirieri auto, o singură mașină este suficientă. Cam așa se pune problema, nu neapărat din punctul de vedere al costurilor, căci firmele de închirieri nu au de ce să pretindă costuri deosebite la astfel de mașini.

Așadar, Marvomil Rentacar din Timișoara vă pune la dispoziție un serviciu foarte avantajos de inchirieri auto de mașini cu 7 locuri. În cazul că aveți nevoie de o flexibilitate în aranjarea spațiului din portbagaj, o astfel de mașină oferă alternativa la plasarea acolo a încă două persoane. Cum spuneam mai sus, în mod paradoxal, mașinile cu 7 locuri par a fi destinate grupurilor cu buget redus, prin împărțirea cheltuielilor la mai multe persoane.

Mașinile cu 7 locuri sunt alegerea perfectă inclusiv pentru grupurile de români care vin în țară și locuiesc în zonele rurale de lângă Timișoara sau Arad. Aceștia pot prelua / preda mașina direct la aeroportul Traian Vuia din Timișoara, ceea ce nu presupune niciun cost suplimentar. Eventual să zâmbiți patronului…

Marvomil Rent a car nu sechestrează pe nimeni

inchirieri auto in presa de scandalDesigur că subtitlul textului nu este decât o glumă, dar în realitate chiar se mai întâmplă trăznăi din-astea! De exemplu, în America, la Orlando (Florida) angajații unei firme de închirieri auto au sechestrat o clientă pentru că aceastsa n-ar fi vrut să plătească o factură supraîncărcată.

După cum relatează presa americană, la firma „Signature Rent a Car” o femeie a trebuit să se lupte cu angajații acesteia care au reținut-o într-o cameră timp de patru ore. În cele din urmă, după ce a reușit să se elibereze, în urma unei lupte cu unghiile și cu dinții, o chestie tipic femeilor prinse la-nghesuială, clienta nemulțumită a ieșit și a chemat poliția.

Urmarea a fost că doi angajați ai firmei amintite au fost arestați, aceștia pretindeau costuri suplimentare pentru un serviciu de închirieri auto supraevaluat, iar mai mult, au negat în permanență incidentul. Vinovăția lor a fost evidentă, mai ales după ce ofițerul de poliție sosit la fața locului a vizionat înregistrările din camera de supraveghere.

Ce-am vrut noi să rețineți este de fapt ideea de colaborare pe care dorim să o împărtășim cu toții. Vă predăm mașina în cea mai bună stare tehnică și dorim să o primim înapoi la fel. Nu e mare lucru, purtați-vă cu ea ca și când ar fi a voastră.

De fapt, orice firmă de închirieri auto mai are și probleme cu clienții, am dori însă evitarea incidentelor produse din rea-credință.